Uitjes op maat

Zorgeloos genieten van een compleet en goed georganiseerd uitje in Hellevoetsluis!

Hellevoetsluis is van oudsher een belangrijke haven geweest voor de schepen van de Marine. Het roemrijke verleden met de vaderlandse zeehelden (o.a. Michiel de Ruyter, Piet Hein en Maarten Tromp) vindt u terug rondom de unieke Vestinghaven van Hellevoetsluis.

De maritieme geschiedenis van Hellevoetsluis herkent u in onze uitjes op maat! Naast onze Michiel de Ruytertour zijn er vele andere mogelijkheden. Het prachtige Droogdok Jan Blanken, museumschip de Buffel of bijvoorbeeld de Verdedigingswerken Hellevoetsluis. Gecombineerd met koffie, lunch of diner… Succesverzekerd!

Zoekt u een stadsexcursie gericht op uw persoonlijke wensen? Door mijn korte lijntjes met de partners, mijn kennis van de vele mogelijkheden en mijn enorme enthousiasme stellen we samen een mooi programma samen. U weet precies waar u aan toe bent!

Meer informatie nodig over uitjes op maat (vanaf 10 personen) of een kennismakingsgesprek met mij aanvragen? Bel 06 – 309 045 18 of kijk via deze link naar de verschillende mogelijkheden in Hellevoetsluis.

Uitjes op maat